Waar aandelen kopen?

Waar koop ik mijn aandelen?

Mensen kunnen zich raar gedragen. Ze rijden 2 km verder voor de goedkoopste diesel. Ze snuffelen het internet af voor de goedkoopste vliegtuigtickets. Maar als het op bankzaken aankomt dan zijn vele hondstrouw.

Maar eigenlijk wordt je als klant bij een bank niet goed behandeld.
Jawel! Als je klant wil worden, maar daarna?
Dan is het helemaal gedaan en ben je daarom bereid om meer te betalen?

Bij grootbanken krijg je namelijk niet de goedkoopste tarieven. (En dan druk ik me nog positief uit)
Als je aandelen wil kopen, dan leiden ze je al heel snel de weg naar het internet. Daarmee begaan zij hun grootste fout. Want hun platformen zijn duurder en minder uitgebreid dan die van de internetbanken.  Eigenlijk leren zij je de weg naar de goedkope internetbrokers.

Mijn top 2 online internetbanken

  1. Tradersonly
    Misschien wel de goedkoopste online beleggingsbank in Nederland en Belgie. Hier beleg ik zelf en naar volle tevredenheid. Het Platform behoeft enige training en onderzoek maar werkt zeer snel. U belegd rechtstreeks op de beurs. Er is een grote keuze uit de verschillende beurzen over de hele wereld. U heeft  de keuze om te beleggen in aandelen, opties en futures. Als u een actieve belegger bent is Tradersonly de broker voor u. 
  2. Alex en Binckbank
    Bent u een beginnende belegger dan ben je wellicht beter af bij Alex of  Binckbank. Ze zijn wel duurder dan Tradersonly             maar het handelsplartform is eenvoudiger. Daarin tegen zijn er niet zoveel mogelijkheden en toegangen tot de verschillende beurzen als bij Tradersonly