Maarten Verheyen is te vertrouwen

Best interessant vandaag. Ik was de bezoekersstatistieken aan het bekijken van deze site, en het viel me op dat een aantal mensen deze website vinden door Maarten Verheyen te Googlen. Waarschijnlijk omdat ik zijn naam in dit artikel heb laten vallen.

Ik denk dat ik weet waarom mensen Maarten Verheyen Googlen. Meneer Verheyen is de uitgever van enkele beleggingsblaadjes zoals Smart Capital, Groeilanden en de Magische Formule. Goedkoop zijn die blaadjes niet en veel mensen vertrouwen dingen op het internet eenmaal niet zo goed als in de “echte wereld”. Om een beter antwoord te geven op wie Maarten Verheyen is heb ik dit artikel geschreven.

Ik ben zelf ook een klant, en een tevreden klant.

 • Smart Capital is namelijk gericht op de value investor. Hoofdredacteur Bart De Schutter gaat elke week op zoek naar ondergewaardeerde aandelen, die waar je het beste mee kan verdienen met een minimaal risico.
 • Groeilanden is gericht op beleggers die hun graantje willen meepikken met landen als China, Rusland, Brazilië en anderen. Het risico is volgens mij hoger bij deze aandelen, maar daar staat tegenover dat koersverdubbelingen ook meer voorkomen.
 • De Magische Formule is een maandelijkse uitgave waar men aandelen selecteert zoals Joel Greenblatt dat doet. Deze Amerikaanse belegger ontdekte dat als je bedrijven selecteert op basis van een aantal elementen je uitzonderlijke rendementen kan neerzetten.
 • Macrotrends is gericht op de langer termijn 5 tot 10 jaar. Door ontwikkenlen zich over het algemeen over een langere periode soms tot wel 20 jaar. Macrotrends is zeer geschikt om hierop mee te varen.

Maarten Verheyen betaalt zelfs je abonnement terug

Voordat je een abonnement neemt raad ik je aan op je eerst in te schrijven op zijn gratis nieuwsbrieven, die bevatten altijd wel interessante informatie, hoewel ze tot doel hebben om je uiteindelijk klant te maken. Op die manier kan je al veel ontdekken, en kost het je helemaal niets. Via Smart Capital kan je een gratis rapport aanvragen, op die manier ben je ook ingeschreven voor de nieuwsbrieven.

Een nadeel van zijn nieuwsbrieven is dat je soms de indruk hebt dat je iets gratis gaat krijgen. Hoewel zijn e-mails wel interessant zijn, wil hij je gewoon klant maken. Niets verkeerd mee natuurlijk, want iedereen heeft brood op de plank nodig, maar met dit in het achterhoofd zijn het toch zeer interessante e-mails.

Mocht je dan klant willen worden en heb je ook zijn garantie gezien dat je 60 dagen gratis mag proberen? Dat is dus waar, ik heb ooit eens grondstoffen.net geprobeerd (een ander product van hem) en vond er niets aan. Een mailtje en een weekje verder en mijn geld stond volledig terug op mijn bankrekening.

Ik weet dat dit bijna lijkt op reclame, maar geloof me, als het niet goed was, dan zou ik het ook zeggen.

Klik hier om te gaan naar Smart CapitalMacrotrends of de Magische Formule.
Vragen of opmerkingen? Die kan je altijd kwijt in de reacties.

44 reacties op “Maarten Verheyen is te vertrouwen”

 1. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en daar staan altijd erg interessante stukken in. Nu onder andere over de schulden van Amerika. Het is overigens gratis en er staan leuke tips in..

 2. Max says:

  Dat hij er geld voor vraagt lijkt me niet meer dan logisch. Hij gaat toch niet voor de lol deze e-mails verzenden. Hij wilt de mailontvangers (inclusief mezelf) warm maken voor zijn diensten, hetgeen normaal is. Net zoals bij bankadviseurs, zal je wellicht ook bij mij de heer Verheyen voorzichtig moeten zijn met zijn adviezen. Ook hij heeft geen glazen bol en op deze manier schrijft hij ook niet. Zowiezo zal iedereen die in 2008 in aandelen heeft gezeten heel veel geld verloren hebben, zelfs Buffet. Ik ontvang nog steeds gratis e-mails van de heer Verheyen en lees ze nog steeds met plezier. Beleg enkel in een bedrijf als je er zelf ook van overtuigd bent, op die manier kan je jezelf niet te veel verwijten achteraf. Verder, diversifieren…en adviezen; elk advies is welkom, maar enkel jij bepaald wat je er mee doet, je kan zelf ook research doen. De heer Verheyen verdient zijn boterham met zijn adviezen, hij geeft mij al er al een paar jaar gratis en hij heeft me nog steeds niet verplicht te betalen. Dat moment bepaal ik zelf wel. Groeten, Max

 3. Eddy says:

  Heb idd al eens lid geweest en opgezegt binnen de veertien dagen, en jawel geld teruggestort zonder boe of ba.
  Daarna toch een abonnement genomen op groeilanden en ben best wel tevreden. Kost wel 200€ maar dat is toch normaal voor al de opzoekingen , analyses enz…Gratis gaat de zon op, en ik denk dat je die 200€ snel terugwint indien je een paar van zijn goede tips kan verzilveren.
  Speelt indedaad in op reclamegevoelige mensen en zijn reclame is ietwat lokkelijk maar dat kan je hem toch moeilijk verwijten, daarvoor dient reclame toch of niet ?

 4. henk buijs says:

  Ook ik werd geboeid door het betoog van verheyen,
  maar dan bljft die prangende vraag :

  Waarom ga je in godsnaam nog een blad uitgeven???
  Als je zo een kei in beleggen en dergelijke resultaten boekt dan laat je je toch niet afleiden door het maken van een blaadje.

  Of is hier een soort (journalist) middelkoop effect van toepassing ??

  Via publiciteit meer medestanders betrekken
  bij je aankopen en dan misschien een beter resultaat boeken.

  kan iemand mij dit uitleggen ?

 5. Koen says:

  @ Henk

  Je hebt eerst een aanzienlijk bedrag nodig om te kunnen leven van je beleggingen. Stel dat je 50 000 spaargeld hebt en haalt 20% winst op een jaar. Dan heb je 10 000 winst. Maar hiermee kan je jaarlijks niet leven. En als je die 10 000 dan opmaakt, moet je het jaar erna weer opnieuw beginnen met die 50 000. Zo zal je nooit “rijk” worden.

  Met het uitgeven van een beleggingsblad verkoop je je opzoekingswerk (dat je anders ook had gemaakt)

  Op die manier heb je twee inkomsten: je beleggingen en de inkomsten uit de beleggingsbladen.

 6. Kees says:

  henk heeft gelijk, waarom al die blaadjes maken als ik zie dat als je 20.000 in zus en zo stopt dat je dan na 1 jaar 300.000 hebt, en als je dit jaar 5000 euro had belegt dat je dan na 1 jaar 25000 euro had. dus dat wil zeggen als hij de volgens jou hebbende 50000 euro had er 250000 van gemaakt zou moeten hebben, en daar kan je al een stuk beter van leven..

 7. Menno says:

  De nieuwsbrieven van Maarten Verheyen zijn handig om inzichten te krijgen en om te leren over beleggen. Echter kan je het geld beter besteden aan boeken over zijn goeroe Buffett. Hier leer je meer van en is goedkoper. Je kan beter leren van de meester zelf dan van iemand die je probeert te laten geloven dat hij de zelfde kwaliteiten heeft als zijn meester.

  Beschouw Maarten meer als een verkoper dan als een belegger. Verwacht niet dat Maarten je rijk maakt. Maar een proef abonnement kan nooit kwaad.

 8. Luc says:

  Dhr. Verheyen heeft mij nog geen 1 maar dan ook geen cent opgebracht!!!
  Veel gekost maar niks in return!
  Hij spreekt ook altijd alleen maar over de aanbevolen aandelen die gestegen zijn en zwijgt in alle talen over de “dalers”.
  en ik heb steeds pech gehad denk ik, dat ik de dalers eruit gekozen heb – niettegenstaande de lovende woorden van dhr Verheyen !!
  Je kunt eigenlijk beter raad vragen aan je bank – dan die prutser te volgen !!!

 9. EE says:

  Mensen laat u niks wijs maken, dit zijn verkoopstrucks. Maarten verwijst zelf door naar een amerikaans scam die van stockonalert.. pure bedriegerij! Iedereen van excelleks maken en documenten die bewijzen dat ze veeeel winst hebben gemaakt. Over de losers wordt nooit gesproken, dit is ook zo bij beleggingsprodcuten van Banken, bij de slechte proberen ze iedereen te oveertuigen om in een ander te stappen, zo kunnen ze die shrappen en hun resultaten opfleuren.

 10. EE says:

  Aan je bnk moet je ook niks vragen, die proberen ook maar te verkopen, ooit zeiden ze tgn mij ook ‘koop 10% winst’, ja na 3jaar -30% en nog eens 3jaar wachten tgn ik weer op 0 stond.. lees zelf de websites en beleg met binck!

 11. Marcel says:

  Ik vind zijn beleggingsbladen niet slecht. Akkoord je moet alles steeds kritisch bekijken, maar toch staan er pareltjes tussen die adviezen. Zeker Smart Capital vind ik goed.

 12. Sceptisch says:

  Neem het advies van slimmebeleggers.com met een serieuze korrel zout, hij is nl. affiliate van smartcapital, dwz als je klikt op de link smartcapital en dan een abonnement koopt, dan krijgt hij daar een commissie over.

  Niks verkeerd mee, maar wel interessant dat je dat weet.
  Veel beleggingssucces!

  REACTIE SlimmeBeleggers: Klopt dat er een commissie is. Maar alles wat er in dit artikel staat is wel de volledige waarheid. Ook is die commissie pas achteraf aan dit artikel toegevoegd en is dus niet met het oog daarop geschreven.

 13. jack says:

  Mv is een grote prutser, ook zijn pareltjes
  dalen in waarde, maar daar hoor je hem niet over. Ik heb veel adviezen opgevolgd en ongeveer 35 % verloren. Dus nooit meer maarten.

 14. Whackpak says:

  Heb 60 dagen smart capital als test gehad.
  Zo gezegd zo gedaan. e-mail gestuurd en al mijn geld tot de laatste euro teruggestort gekregen. (+ ik heb dik verdiend met zijn adviezen)

 15. Tim says:

  Op 20 augustus 2009 schreef Maarten Verheyen op zijn blog:

  “Het zou mij niet verbazen indien de aandelenkoersen nog ééns halveren vanaf de huidige niveau’s.
  Voor de 100K portefeuille ben ik volledig uit de aandelenmarkt gestapt.
  …Zware verliezen
  vermijden, primeert in deze omstandigheden. En dat wil zeggen:
  aandelen verkopen!”

  Bekijk zelf even de grafieken van de beurzen sinds eind augustus en je weet in hoeverre je Maarten Verheyen nog moet geloven…

 16. Jan says:

  Valt het niemand op dat hij torenhoge rendementen maakt terwijl ‘de grote meester’, Graham Buffet een gemiddeld jaarrendement van nog geen 25 % (MV schrijft zelf 22%) realiseert. MV is dan wel een ‘zeer grote bovenmeester’. Lijkt mij niet te geloven!

 17. Herman says:

  Ik heb me ook ingeschreven, maar de toegang tot de website blijkt niet te werken. ik zou bovendien elke maandagavond een digitale versie krijgen met een nieuwe id en password, maar niets van dat alles. Ik krijg wel het blad toegestuurd.
  Uiteraard heb ik hem inmiddels bestookt met e-mails zowel via support als via de website, maar jullie begrijpen het al: geen reactie! Ik heb toen een nummer gebeld dat onderaan de aanmeldingsbrief stond. De beste mevrouw die opnam zei dat dit nummer al een tijd niet meer van Verheyen is, maar ze wist wel een email adres bij gmail. Ook geprobeerd en ook zonder resultaat!

  Kan iemand mij helpen? Bijvoorbeeld zijn telefoonnummer? Ik woon wat te ver weg want anders was ik naar zijn adres gereden. Ik kan hier erg slecht tegen, niet dat er fouten worden gemaakt dat is oké, maar wel dat er op je mails totaal niet wordt gereageerd.

  ALs jullie me kunnen helpen dan heel graag!

  Alvast bedankt!

  Herman Teuling

 18. Maarten says:

  @Herman: u heeft ons de voorbije 10 dagen 7 e-mails gestuurd en deze werden één voor één beantwoord.

  Mogelijk worden de mails tegengehouden door de spam-filter van uw provider. Het is best om eens de folder met ongewenste berichten na te kijken.

  Ook onze support-mails komen waarschijnlijk niet bij je toe op die manier.

 19. Herman says:

  EXCUSES, EXCUSES!
  Het klopt inderdaad, ik had een regel in Outlook ingesteld en de mails naar een map verplaats, alleen de map was niet meer aanwezig waardoor de e-mails verdwenen.
  Hierbij mijn oprechte excuses aan Maarten Verheyen. Hij heeft inmiddels op al mijn vragen een uitstekend antwoord gegeven. Kortom: de service Van Maarten is helemaal TOP!

 20. Gerrit says:

  Is Maarten Verheyen een beleggingsadviseur?? Waar heeft hij dat geleerd? Heeft hij opleiding. Zijn laatste mail over een aankomende nieuwe crash en de raad om alle aandelen te dumpen is in ieder geval onzin….;

 21. Gerrit says:

  iemand die altijd staat te roepen dat aandelen zullen dalen, zal wel eens ooit gelijk hebben zeker. En dan is hij plotseling een kenner?????

 22. Koen says:

  @ Gerrit: Ik denk dat je best eens kijkt op http://www.beurs.com een blog van Maarten Verheyen met nog enkele anderen. Zij volgen de wereldeconomie. Vrolijk word je er niet van, maar het zet wel aan tot een zekere voorzichtigheid. Ook Bart De Schutter van Smart Capital vertelt wekelijks dat je best wat voorzichtiger bent. En het is die voorzichtigheid die volgens mij niet zo slecht is. Trouwens als uitgever van beleggingsbladen verwacht je eerder dat hij roept dat het nu het moment is om te kopen. Maar dat doet hij niet, volgens mij merkt hij dat aan zijn verkoop…

 23. Eric says:

  Ik ben smartcapital aan het proberen voor die 2 maand.
  Heb slechts 1 bedrijf kunnen selecteren vanwege de aankoopmarge die opgegeven wordt en die ik opvolg.
  Mijn eerste indruk is dat bij smartcapital op veilig gespeeld wordt. Wat bovendien heel goed is zijn de opgegeven koopzone, de fairvalue en de minimum verkoopprijs waar je nergens anders zult vinden. Deze waarden kunnen echter veranderen in de tijd zodat actie kan ondernomen worden.
  Ik veronderstel dat deze aankoopzone wijzigt naargelang de toestand van de beurs op korte tot middellange termijn ?

 24. Koen says:

  @ Eric. De aankoopzone bij Smart Capital wijzigt enkel als er (positieve of negatieve) ontwikkelingen zijn bij het bedrijf in kwestie. Het is niet zo dat ze daar de aankoopzone bijvoorbeeld naar boven aanpassen omdat het goed gaat op de beurs. Dat zou helemaal tegen de waarde principes ingaan. Alvast succes met beleggen!

 25. Jan says:

  Hij zit al vanaf vorig jaar april te zeggen dat we alles onderuit gaat en we veel te hard aan het stijgen, elke week opnieuw staat het in zijn nieuwsbrief.. niet echt een meerwaarde..

 26. Dick says:

  Ja, ja , er zit wel een affiliatecode in de links naar de sites 😉

 27. Ralph says:

  Maarten Verheyen roept al meer dan een jaar om uit de beurs te stappen daar er binnen afzienbare tijd een grote beurscrash zal komen.
  Dat dit nog niet gebeurd is wil niet zeggen dat Maarten ongelijk zal krijgen.
  Maarten ziet de bui hangen maar weet niet wanneer de stortbui valt.
  Beleggers die roepen dat hij ongelijk heeft prijzen de dag voordat het avond is. De tijd zal het leren. Ik wacht in ieder geval op de volgende crash voordat ik in aandelen stap.

 28. Luc says:

  En die van verleden week? Ik denk, al ben ik maar een nieuwe belegger, maar hou wel de beurs al een 2tal jaar in de gaten, dat onze heren politici van gans de eurozone, en die hebben meer te verliezen dan mijn schammelle 20.000 eurotjes. Wat, als ik de portefeuille van Maarten bekijk, evenveel is. Die crash, daar gaan ze toch alles doen om die te vermijden, niet? Als je de eerste kwartaals van de meeste beursgenoteerde firma’s bekijkte, is dat toch een goed teken. En, Maarten, als je er zo pessimistisch over denkt, waarom beleg je dan nog in aandelen? Waarom prijst je blad nog koopwaardige aandelen. Dat noem ik zijn eigen tegespreken… Ik ben wel optimist in de toekomst. Het zijn misschien harde tijden die komen, maar niet zo zwart als die dat Maarten ons beschrijft. Daar geloof ik niet in…
  Beste beleggers, veel succes.

 29. John says:

  Die gast wil gewoon goedkoop aan aandelen geraken (speelt op de baisse) en ik vind dat je altijd positief moet staan in het leven en niet paniekeren. Maar enfin heb alleen aandelen van mijn eigen firma en van zodra de goudprijs omhoog gaat gaat MV wel verzilveren

 30. Jacob says:

  Ik heb geen verstand van aandelen maar wel van verkopen en tekstschrijven en ik moet zeggen dat maarten daarin heeel goed is. Als hij dan ook nog een briljant econoom is dan zou hij over 2 talenten beschikken. Of hij werkt niet alleen of hij neemt ons bij de neus. Aan de andere kant zijn er beleggingsadviseurs die wel altijd grote winsten halen en vervolgens slechts 297 euro per jaar vragen voor hun advies?
  Het blijft natuurlijk het stoeien met aannames.

 31. Tom says:

  Ik twijfel tussen Dhr Verheyen en Jacky de Donder van beursbubbel of IRvalue.com
  Iemand raad? Mail veerleentom@hotmail.com
  bedankt

 32. Nico says:

  als een belegger wat meer economisch nieuws zou lezen dan kan je soms heel wat narigheid aan zien komen,zo schreef Eric Mecking (al) in 2005 dat je aandelen de deur uit moest doen omdat aandelen en huizenprijzen in elkaar zouden zakken ik heb dat advies een jaar later opgevolgd en daar ben ik de man nu nog dankbaar voor we zitten in de winterperiode van de kondratieff cyclus en daar valt veel uit te halen voor de toekomst.
  Maarten kent die cyclus ook heb ik het idee
  zijn adviezen zijn doortastend en betrouwbaar al heeft de man uiteraard ook geen glazen bol

 33. Dirk says:

  Maarten voorspelde ongeveer 3 weken voor de banken-crash voor het gevaar , weet je nog wel,door te stellen dat alle bankaandelen de deur uitmoesten, hij was op dat ogenblik de enige van de ongeveer 6 beursnieuwsbrieven die ik onving die dit deed, zegt genoeg toch!

 34. Angela says:

  Ik ga mij na nog wat extra research te hebben gedaan, binnenkort inschrijven voor een abbo op Smart Capital.
  Echter ben ik nu nog bezig met het zoeken naar een geschikte beleggingsrekening. Hebben jullie tips voor mij?

  Er mag ook gemaild worden naar angela10_@msn.com

  Groetjes Angela

 35. Hanskens Jean says:

  Ben sinds 2 weken aan het trachten een basic holding te openen bij Goldmoney.
  Heb nooit ergen enig probleem ondervonden in andere financiele instellingen,maar daar duurt het mij iets te lang.
  U hebt in vorige mails aangegeven hoe makkelijk het is om account to openen.
  Sorry,het is een hele poespas en nog steeds ben ik er niet uit.

  Gelieve dit te noteren.

 36. Nadine says:

  is smartcapital te vertrouwen ? zo een abonnement willen nemen, maar durf nog niet goed. iemand tips ?

 37. Jens says:

  Maarten Verheyen een kenner? No way. In een goed beursjaar haalt hij -30,4% op zijn portefeuille (zie zijn recente nieuwsbrief). Lees beter een blad als De Belegger. Zij halen zelf +20% dit jaar (en vorig jaar ook al). Akkoord, een abo kost wat geld, maar voor kwaliteit betaal je nu eenmaal..
  Mijn advies: altijd opletten op met ‘gratis’ advies.

 38. Tim says:

  Mensen, stop met uw eigen geld te proberen beleggen in de waan dat “Maarten Verheyen” u de weg zal wijzen, of dat u zelf beursspecialist bent door een paar jaar de beurs te volgen.

  Beleg uw geld als volgt:

  15% VTI (Vanguard USA ETF)
  15% VGK (Vanguard Europe ETF)
  20% VWO (Vanguard Emerging Market ETF)
  25% DBP (precious metals ETF)
  25% JNK (hoge rente obligatie ETF)

  – Kijk 1 keer per jaar naar uw portefeuille, en koop/verkoop deze 5 ETF’s zodat ze terug de oorspronkelijke percentages aannemen in de portefeuille. (= rebalancing).
  Geld verkregen via de dividenden die aan deze ETF’s verbonden zijn, kan u consumeren.

  – Bespaar u tijd, moeite en geld door geen beleggingsbladen te bekijken, geen abonnementen te nemen, blogs af te schuimen enz.

  – Gebruik de gewonnen tijd om familie en vrienden te zien, sport te doen, te reizen, …

  – Zie binnen 10 jaar hoeveel beter en met minder volatiliteit u het gedaan hebt dan Maarten Verheyen.

 39. Klaas says:

  Ik ben al abonnee geweest van verschillende betaalde nieuwsbrieven met gewoon goeie resultaten. Ik denk dat de grootste fout is dat mensen de adviezen gewoon blind volgen. Stel Maarten geeft morgen het advies om aandeel X te kopen, heel veel volgers zullen dan hun hele bedrag in dat aandeel steken terwijl je misschien maar 10% zou moeten doen.

  Overigens kan ik zeggen dat niks het bij mij zo goed heeft gedaan als die van Stockspikes.com. Die mannen hanteren het meest simpele model op de beurs wat ik ooit heb gezien met erg goeie rendementen.

 40. Tom says:

  Ik heb ook ooit het proefabonnement op smart capital genomen, geen probleem om te annuleren binnen de 60 dagen.

 41. makke says:

  Ik ben al meer dan 15 jaar bezig en het beste advies dat ik al gelezen heb zijn de boeken van warren buffett. Ik heb eens gelezen dat diversicatie slecht is. Het word alleen maar gedaan om risico uit te sluiten. Dus met andere woorden mensen die dom zijn en niks kennen van bedrijven doen zo’n dingen of mensen die gokken en niet beleggen. Beleggen is nog altijd investeren en investeren is weten wat je koopt. Bv mr buffett kent niet alleen de goede bedrijven maar ook hun concurentie’s. Alleen maar om te zien hoe de concurentie het doet. Noem hem bv een klein bedrijf van op de beurs hun ceo. Hij zal u perfect zeggen in welk bedrijf deze ceo werkt wat hun sector is en wat hun bedrijfs resultaten zijn.
  Het komt erop neer veel te lezen en veel geduld te hebben voor je iets goedkoop kunt aankopen.

 42. Cursist says:

  Interessant artikel! Dat van die nieuwsbrieven is helemaal waar. Zelf nu ook ingeschreven bij diverse vergelijkbare sites en je ontvangt bij sommige echt handige informatie en nog GRATIS ook!

 43. Cybertraveller says:

  Interessante commentaren, misschien helpt het om het “wat” van het “hoe” te onderscheiden.
  Hoe men investeert hangt fundamenteel ervan af of men eerder speculatief of eerder belegt voor vermogensgroei. Als men speculatief bezig is kan men op korte termijn met een goed aandeel geld verliezen en met een slecht aandeel ook al eens winsten maken. Wat men koopt hangt dus ook sterk van de aanpak af. Elke publicatie die zich met “de beurs” bezighoudt geeft informatie die de belegger kan helpen in zijn beslissing, maar de belegger is uiteindelijk zelf verantwoordelijk. Een publicatie wordt meestal door publiciteit gefinanceerd. Als dit niet zo is, dan moet men er inderdaad geld voor vragen, en dat is goed zo, want er steeekt veel werk acther. Last but not least, het doel van websites is het een community op te bouwen van leden die op zich weer inhoud opleveren en tot de dynamiek kunnen bijdragen. Ik persoonlijk ben dankbaar voor alle goede ideeen die me verder brengen maar zal de ideeenleverancier niet verantwoordelijk maken voor mijn beslissingen en mijn resultaten. Een raad aan beleggers: koop aandelen van goede bedrijven aan een redelijke prijs, geloof niet aan wonderen, aan korte termijn opportuniteiten en diversifieer genoeg. Als er dan een VW bij zit, dat is dan pech. Er zijn wereldwijd ongeveer 250 kwaliteitsaandelen, zie ook “Why moats matter” van Morningstar (ook video op Youtube). Veel plezier!

 44. Mike says:

  Sommige nieuwsbrieven zijn niet gericht op abonnementen of het afnemen van diensten. Het is dan soms het kaf van het koren scheiden en volgens mij kan er veel goede gratis informatie worden gevonden op het gebied van de beurs en beleggen.

Reageer