Brokers

De concurrentie onder de brokers wordt steeds groter. Er zijn al brokers waar het mogelijkheden is om voor 1 euro één optie contract te kopen. Uiteraard is dit tijdelijke alleen om klanten te lokken.

Binckbank kwam deze week met een lager winst dan een jaar eerder. De onzekere tijd en de zwakke beurs weerhoud de mensen ervan om te beleggen. Iets wat Binck gelijk merkt aan het aantal transacties wat wordt gedaan. Nu is Binckbank en Alex waar ik in het verleden mijn beleggingen deed voor mij ook al een tijdje een gesloten boek. Ik kan hier niet beleggen waar ik wil en ik betaal er gewoon te veel voor. Men rekent er zelf nog bewaarloon, en dat in mijn optiek iets uit de middel eeuwen.

Mijn zoektocht naar een geschikte broker heeft mij een jaar geleden gebracht bij Tradersonly. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt bij deze broker. Zo heb je toegang tot wel 90 beurzen in wel 19 verschillende landen. Ook zijn er mogelijkheden om te handelen op de forex of in goud en zilver.

Het handelsplatform is een van s,werelds meest geavanceerde platform dat er is. Het is razend snel, betrouwbaar en stabiel. Het is zelfs zo dat Tradersonly je alle transactiekosten terug geeft als het meer dat 10 minuten offline is gedurende de dag (9:00-22:00 uur).

Op de website van Tradersonly zijn diverse webinars en seminars terug te vinden. Al deze cursussen zijn gratis voor de leden van Tradersonly. Ook worden er exclusief voor de leden beleggingstip gegeven.

Tradersolny hanteert zeer scherpe tarieven. Hierdoor zijn ze een van de goedkoopste brokers van Nederland.

Reageer