7 redenen om nu zilver te kopen

7 redenen om nu zilver te kopen.

 1. Zilver is momenteel zeer laag geprijsd. Als men de verhouding met goed bekijkt is de raio 52:1. Dit houdt in dat men 52 keer de hoeveelheid zilver krijgt tov goud voor dezelfde prijs. Historisch gezien is deze verhouding 16:1.
 2. Zilver is een grondstof die gebruikt wordt in de industrie. Dit in tegenstelling tot goud. Zonder het te weten bezit iedereen wel een heel klein beetje zilver. Het zit bijvoorbeeld in je mobieltje. Hierdoor raakt het dus een keer op.
 3. De vraag in de industrie is groter dan dat de mijnen naar boven halen.
 4. China koop steeds meer zilver op. Dit zal de prijs allen maar verder op voeren. Burgers worden hier zelfs gestimuleerd om fysiek zilver en goud te kopen.
 5. Door de inflatie heeft sparen geen zin meer. Je geld wordt immers niets meer waard. Daarbij komt nog dat de inflatie wordt aangewakkerd door het vele printen van geld.
 6. Zilver voorraad is nihil. In de jaren 50 was nog een voorraad van 10 miljard ounce. Nu is er nagenoeg niets meer.
 7. Als iedere bewoner van onze planeet even veel zilver zou krijgen is net genoeg voor 1/14 ounce per persoon.

Zilver kopen kan bij GoldRepublic.

2 reacties op “7 redenen om nu zilver te kopen”

 1. Timo says:

  Hoe veilig is BullionVault. Als je een aardige investering wilt doen leg je toch veel geld bij ze neer.. Voor het zelfde geld gaan ze failliet over 2 maanden.

 2. Zilverprijs says:

  Velen zijn te investeren in goud en er is veel hype voor het zo goed, maar nu zijn de dingen anders goud ging naar beneden terwijl zilver doet het prima. Dus investeren in overschat metalen is niet goed. Het is bewezen. Dus Silver zal zal het alternatief.

Reageer